top of page

Arjen kasvilääkintä -luentosarja

Päivitetty: 1. syysk. 2023

Tervetuloa tutustumaan arjen kasvilääkintään Amidan yrttineuvojan Annina Uimosen opastuksella, kerran kuussa syksystä 2023 alkaen!

Luentosarja opastaa sinut nimensä mukaisesti arjen kasvilääkinnän saloihin - miten luonnon kasveilla sekä yrteillä voidaan tukea terveyttä ja hyvinvointia sekä hoitaa lieviä, arjessa usein esiintyviä vaivoja kasvilääkinnän keinoin. Miten hoitaa ihoa esimerkiksi auringonpolttaman tai nirhauman sattuessa turvallisesti kasvilääkinnän avulla? Miten tukea vastustuskykyä tai ruoansulatusta? Luentosarjan jokainen luento pureutuu syvemmin yhteen, ennalta ilmoitettuun aiheeseen, mutta jokaisella luennolla on tilaa myös yleisön kysymyksille aiheesta kuin aiheesta.


Luentosarjan luennoitsija Annina Uimonen (yrttineuvoja, tanssitaiteilija) on saanut oppinsa kasvilääkinnästä fytoterapiakoulutuksessa vuosien 2017-2019 aikana Frantsilan luomuyrttitilalla. Hänellä on myös vuosien käytännönkokemus arjen kasvilääkinnästä ja lisäksi hän toimii kolmatta vuotta Suomen Fytoterapia ry:n hallituksessa sekä yhdistyksen Instagram-vastaavana.


Syksyn 2023 luennot:


PE 8.9. klo 18:00-19:30 - teemana Ihon hyvinvointi + yleisön kysymykset


PE 20.10. klo 18:00-19:30 - teemana Hengitysteiden hyvinvointi + yleisön kysymykset


PE 10.11. klo 18:00-19:30 - teemana Ruoansulatuksen tukeminen + yleisön kysymykset


PE 1.12. klo 18:00-19:30 - teemana Rentoutuminen ja mielen hyvinvointi + yleisön kysymykset


Huomaa muuttuneet päivämäärät - aloitus vasta pe 8.9.2023! Päivitetty 1.9.


Luennoille suosittelemme ottamaan omat muistiinpanovälineet mukaan, mutta välineitä löytyy myös Amidalta. Jokaisella luennolla on yrttiteetarjoilu sekä mahdollisuus tehdä ostoksia Amidan puodissa - luennon yhteydessä puodin tuotteista saa -10% alennuksen. Samalla on mahdollista tehdä myös tilaus, mikäli puodistamme puuttuu jokin Frantsilan tuote, jonka olisi halunnut tilata - myös tilattavista tuotteista saa -10% alennuksen, tilauksen nouto sovittuna ajankohtana Amidalta.


Luentosarjalla keskitytään lieviin terveysongelmiin ja haasteisiin, eivätkä ohjeet ole kehote jättäytyä terveydenhuollon ulkopuolelle tai sivuuttaa terveydenhuollon antamia ohjeistuksia. Suurempien terveyshaasteiden suhteen suosittelemme aina olemaan yhteydessä terveydenhuoltoon ja kasvilääkinnän osalta varaamaan henkilökohtainen konsultaatioaika alan koulutetulta ammattilaiselta. Amidalla fytoterapiavastaanottoa pitää yrttiterapeutti Anita Wąsik (FT, DipHM).


Ilmoittautuminen ja lisätiedot:


Luennon hinta on 10€ ja maksu maksetaan käteisellä tai pankkikortilla paikan päällä ennen tai jälkeen luennon - jokaiselle luennolle mahtuu mukaan 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Sitovat ilmoittautumiset luennolle viimeistään 24h ennen luennon alkua.


Voit ilmoittautua mukaan täyttämällä yhteydenottolomakkeemme tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen:


amida@hyvinvointiamida.com


Samaisesta osoitteesta voi pyytää myös lisätietoja luentosarjaan liittyen.


Lämpimästi tervetuloa mukaan kasvilääkinnän kiehtovaan maailmaan!


Toivoo Annina ja Amidan väki!
Sivustomme linkkejä aiheeseen liittyen:


Comments


bottom of page