VAPAA TANSSI

Vapaan tanssin tunneilla aloitamme harjoituksen yhdessä asettautuen, ja erilaisten luovien harjoitteiden sekä mielikuvien ja musiikin tuella vapautetaan oma, ainutlaatuinen liike. Valmiita askeleita ei ole - tanssit juuri niin, kuin tänään hyvältä tuntuu!

Vapaan tanssin tunneilla ohjaajamme Annina alustaa harjoituksen läsnäoloharjoituksella, kehoa avaavilla liikkeillä ja improvisaatio- tai tanssimeditaatioharjoituksella. Kurssin jokaiselle kerralle on tarjolla ehdotus oman liikkellisen matkan pohjaksi, jonka voi ottaa vastaan - voit antaa liikkeen syntyä myös vapaasti omasta sisimmästä. Pääosa tunnista tanssitaan kurssin nimen mukaisesti vapaasti. Huolella valittu soittolista johdattaa musiikillisesti omaa tanssillista matkaa.

Matkan lopuksi kokoonnumme yhteen päättävän harjoituksen sekä ajatusten vaihdon merkeissä, ja saamme jatkaa viikkoamme energia ja luovuus virraten. :)

Ajankohta

Tiistaisin klo 18:00-19:30

Ti 7.9.2021 alkaen - tapaamiskertoja on 14 aina 14.12.2021 asti. Viikolla 42 tuntia ei ole.

Lisätiedot

Jotta saamme turvavälit toteutettua, otamme kurssille vain viisi osallistujaa. Tässä siis oiva tilaisuus saada paljon liikkumatilaa itselle 50m2 salissamme. :)

 

Lisätiedot sekä ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen amida @ hyvinvointiamida.com tai klikkaamalla "Varaa aika" -yhteydenottolomaketta tällä sivulla.

Lämpimästi tervetuloa vapaan tanssin pariin!
 

KK4A1038%20(1)_edited.png

Hinta

210€/174€ (alennushinta: opiskelijat, eläkeläiset, työttomät, kotivanhemmat).

Kurssin voi maksaa 1-3 erässä, alkaen 70€/58€/kk.

Lisätiedot: amida@hyvinvointiamida.com

KK4A6056.jpg

Annina Uimonen, tanssiohjaaja