top of page

VAPAA TANSSI

Vapaan tanssin tunneilla aloitamme harjoituksen yhdessä asettautuen, ja erilaisten luovien harjoitteiden sekä mielikuvien ja musiikin tuella vapautetaan oma, ainutlaatuinen liike. Valmiita askeleita ei ole - tanssit juuri niin, kuin tänään hyvältä tuntuu!

Vapaan tanssin tunneilla ohjaajamme Annina alustaa harjoituksen läsnäoloharjoituksella, kehoa avaavilla liikkeillä sekä improvisaatio- tai tanssimeditaatioharjoituksella, joka orientoi päivän teemaan ja harjoitukseen.

 

Vapaan tanssin nimen mukaisesti tunneilla on kuitenkin runsaasti tilaa omalle, vapaalle liikkeelle! Liikut aina omista lähtökohdistasi, niin kuin hyvältä tuntuu. Huolella valittu soittolista johdattaa musiikillisesti omaa tanssillista matkaa.

Harjoituksen lopuksi kokoonnumme yhteen päättävän harjoituksen sekä loppurentoutuksen merkeissä - ja jatkamme päiväämme energia ja luovuus virraten! :)

Lämpimästi tervetuloa vapaan tanssin pariin!

Ajankohtaista

Järjestämme kursseja Anninan opintojen vuoksi tällä hetkellä tilauksesta sekä yksityisesti - ole siis yhteydessä, mikäli kaipaat vapaan tanssin kurssia tai työpajaa yhteisöllesi!

Tarjoamme myös yksityistunteja omiin toiveisiin ja tarpeisiin sovitettuna.

 

Lisätiedot sekä kyselyt sähköpostitse osoitteeseen amida@hyvinvointiamida.com tai klikkaamalla "Varaa aika" -yhteydenottolomaketta tällä sivulla.

KK4A1038%20(1)_edited.png

Hinta

Hinta määräytyy sovitusti työpajan tai kurssin keston sekä mahdollisten muiden kulujen mukaan.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt: amida@hyvinvointiamida.com

IMG_20210304_103133_667_edited.jpg

Annina Uimonen, tanssitaiteilija

bottom of page