top of page

BRAIN RELIE

Brain Relief® on syvärentouttava hoito, joka tarjoaa stressaantuneelle keholle ja mielelle mahdollisuuden hetken hengähtämiseen, helpottaen akuuttia tai pitkäaikaista stressiä.

Brain Relief® on Suomessa kehitetty kosketushoitomenetelmä, minkä tavoitteena on tasapainottaa hermoston toimintaa ja tukea kehon omia palautumisen ja parantumisen mekanismeja. Menetelmä soveltuukin erinomaisesti eri syistä stressaantuneelle keholle ja mielelle.

 

Musiikkiin yhdistetty Brain Relief® -kosketushoito sisältää kevyitä ja lempeitä otteita, joiden tavoitteena on säädellä autonomisen hermoston toimintaa ja vapauttaa kehon omia mielihyvähormoneja kuten oksitosiinia, dopamiinia ja endorfiineja. Hoidossa käsitellään pään ja kasvojen alueita, niska-hartiaseutua sekä käsiä ja jalkoja. Hoidettava on selin mahdollisimman hyvässä asennossa koko hoidon ajan vaatteet päällä viltin alla. Brain Relief® sopii kaikille perusterveille lapsista vanhuksiin. Vasta-aiheita hoidolle on vähän. 

Brain Relief -hoidolla ei tähdätä minkään vaivan tai sairauden hoitamiseen ja emme lupaa mitään vaivojen tai sairauksien paranemista tai lievittymistä. Stressi vaikuttaa kuitenkin kehoon ja mieleen hyvin monin eri tavoin ja stressin lievittyminen voi puolestaan tuoda yksilöllisesti lukuisia erilaisia positiivisia vaikutuksia. 

 

Lisätietoja hoidosta löydät osoitteesta https://brainrelief.fi/

 

treatment-1327811_1920.jpg

Hinnasto

75 min 90 € (sis. ALV 24%)

Iidanada__MG_7648_edited_edited.jpg
bottom of page