top of page

LYHYTTERAPIA

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on vuorovaikutuksellista, voimavarakeskeistä ja asiakkaan toivomaan tulevaisuuteen keskittyvää terapiaa, menneisyyttä poissulkematta. Keskustelun lisäksi menetelminä voidaan käyttää tarpeittesi ja mieltymystesi mukaan keskustelun lisäksi liikettä, rentoutumista, luovia-, tai toiminnallisia menetelmiä

Ratkaisukeskeinen lyhytterapiassa terapeutti kulkee vierelläsi hyväksyen ja tukien laajentamaan esimerkiksi stressin ja väsymyksen tai urautuneiden ajatusmallien seurauksena kaventunutta näköalaa, jolloin umpisolmuilta tuntuneet tilanteet pääsevät löystymään ja ratkaisuja kohti toivomaasi tulevaisuutta on mahdollista alkaa löytämään.

 

Lyhytterapiassa pääset hahmottamaan sinun itsesi märittämää tulevaisuuttasi ja oivaltamaan minkälaisia konkreettisia askeleita tarvitset matkalla. Terapiassa autan sinua sitten askeltamaan niitä omaan tahtiisi, turvallisesti tuettuna. Ratkaisun avaimet on jo sinulla itselläsi, etsitään vaan ne käyttöösi yhdessä.  

 

Lyhytterapiaan ei tarvita lähetettä eikä diagnoosia. Kirjauksia ei tehdä Omakantaan, koska lyhytterapia ei ole terveydenhuollon palvelua. Se ei ole myöskään Kela-korvauksien piirissä.  Keskustelut ovat täysin luottamuksellisia ja Maria tarjoaa niissä kaiken ammattitaitonsa sinua tukeakseen.  Voit hyödyntää lyhytterapiaa itse määrittämäsi ongelman, oireen tai elämäntapahtuman työstämiseen ja myös väliaikaisena terapia-apuna ennen pääsyäsi varsinaiseen psykoterapiaan. Olen tukenasi kertaluonteisesti tai sen matkaa kuin koet tarvitsevasi.  

IMG_2133.jpg

Hinnasto

60 min 89 € (sis. ALV 24%)

90 min 114 € (sis. ALV 24%)

Hintaan sisältyy arvonlisävero, sillä palvelu ei ole terveydenhuollon palvelua. 

bottom of page