top of page

Puodistamme Frantsilan yrttitilan tuotteet

Keskuksessamme sijaitsee pieni puoti, josta voit hankkia Frantsilan luomuyrttitilan laadukkaita itsehoitotuotteita: yrttiuutteita, yrttiteetä, luonnollisia lisäravinteita sekä luomulaatuista luonnonkosmetiikkaa hoitotuotteiden muodossa.

Opastamme Sinulle sopivien tuotteiden äärelle hyvinvointisi ja kuntoutumisesi tueksi. Annamme myös lahjavinkit läheistesi iloksi.Puotimme keskiössä ovat laadukkaat, kotimaiset ja luomulaatuiset Frantsilan luomuyrttitilan tuotteet, minkä lisäksi tarjolla on valikoituja tuotteita paikalliselta Foodinilta sekä laadukkaat BalansTri Omega3-öljyt.

Puotimme palvelee vastaanottoaikojen yhteydessä - vastaanoton yhteydessä saat tuotteista -10% alennuksen.

 

Mikäli kaipaat yrttineuvontaa, voit olla asiakaspalveluumme yhteydessä yhteydenottolomakkeella - neuvontapuhelun kautta Annina voi antaa tuotesuositukset puodilta vastaanottoajan yhteydessä noudettavaksi. 

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa vinkkien varalta!

Facebook ja Instagram: @hyvinvointiamida

 Uutta Amidalla: Arjen kasvilääkintä -luentosarja syksystä 2023 alkaen!

 

Tervetuloa tutustumaan arjen kasvilääkintään Amidan yrttineuvojan Annina Uimosen opastuksella, kerran kuussa syksystä 2023 alkaen!  Luentosarja opastaa sinut nimensä mukaisesti arjen kasvilääkinnän saloihin - miten luonnon kasveilla sekä yrteillä voidaan tukea terveyttä ja hyvinvointia sekä hoitaa lieviä, arjessa usein esiintyviä vaivoja kasvilääkinnän keinoin. Luentosarjan jokainen luento pureutuu syvemmin yhteen, ennalta ilmoitettuun aiheeseen, mutta jokaisella luennolla on tilaa myös yleisön kysymyksille aiheesta kuin aiheesta.

Lisätiedot blogissamme:

Joka kuun ensimmäinen perjantai -lämpimästi tervetuloa!

bottom of page