KASVILÄÄKINTÄ

Kasvilääkinnän eli fytoterapian juuret ovat perinteisessä kansanlääkinnässä, ajalta jolloin lääkkeet saatiin luonnosta. Moderni fytoterapia perustuu kuitenkin tieteelliseen tutkimukseen. Käytettävät kasvit ovat miedommasta päästä, eikä myrkyllisiä kasveja käytetä.

Fytoterapian tavoitteena on edistää ja lisätä terveyttä sekä kehon ja mielen hyvinvointia, ja myös ennaltaehkäistä ja hoitaa erilaisia lieviä terveysongelmia muun hoidon tukena kasvien lääkinnällisiä ominaisuuksia hyödyntäen. Kasvien tunnistaminen on äärimmäisen tärkeää kasveja itselle kerättäessä.

Fytoterapialla voidaan tukea mm.

  • Ruoansulatusvaivoja

  • Rentoutumista, helpottaa stressiä

  • Kiputilojen lievittymistä

  • Virtsatievaivoja

  • Kuukautiskipuja, vaihdevuosioireita

  • Kehon puhdistumista, ja sitä kautta lisätä energiaa ja elinvoimaa

  • Yleisvahvistaa ja tukea terveyttä ennaltaehkäisevästi

 

Yrttihoitajan vastaanotolla käymme tilanteesi läpi kokonaisvaltaisesti, ja etsimme tilanteeseesi sopivan lähestymistavan. Konsultaation lisäksi tapaaminen voi sisältää hoidon, kuten yrttihieronnan, -jalkakylvyn tai yrttipakkaus- tai käärehoidon.

On tärkeä huomata, ettei fytoterapia korvaa vakavien terveysongelmien kohdalla lääketieteellistä hoitoa. Se voi toimia hyvänä tukihoitona yleisen virkeyden ja yleiskunnon kohottamisessa, ja sitä kautta edistää toipumista. Luonnolla ja kasveilla on moninaisia keinoja edistää terveyttämme ja hyvinvointiamme, jotka on hyvä muistaa myös ennaltaehkäisevässä mielessä.

Huom: Hoidot ja konsultaatiot toteutuvat opiskelijatyönä. Amidan Annina on valmistunut yrttihoitajaksi vuonna 2018 ja käynyt kaikki fytoterapiakoulutuksen koulutusviikonloput vuosina 2017-2019, mutta suorittaa vielä äitiysloman vuoksi siirtyneitä tutkinnonosia vuoden 2022 aikana loppuun.

 

Näin ollen hinnasto on myös opiskelijatyöhinnasto. 

KK4A1660.jpg

Hinnasto

 

60 min 50 € (sis. alv. 24%)
90 min 65 € (sis. alv. 24%)

Huom! Hinnasto on opiskeljahoitohinnasto.