top of page

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Hyvinvointi ja Kuntoutus Amida on Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja yksilöfysioterapian ja yksilöallasterapian osalta. Toteutamme palvelua suomeksi. Fysioterapeutteina Kelalle tuotettavassa fysioterapiassa toimivat Antero Uimonen, Eeva Heino, Maria Honkonen ja Anne Eskelinen (vanhempainvapaalla). Löydät heidän erikoisosaamisensa, kielitaitonsa sekä kohderyhmät klikkaamalla nimiä. 

Viihtyisät toimitilamme mahdollistavat monipuoliset kuntoutusmahdollisuudet. Asiakkaidemme käytössä on kaksi äänieristettyä terapiahuonetta sekä 50m2 salitila. Tilamme ovat esteettömät ja sisäilmaltaan puhtaat. Tiloissamme ei käy eläimiä. 

Terapiavälineistömme on valikoitunut mahdollistamaan turvallisen ja tehokkaan terapeuttisen harjoittelun myös toiminta- ja liikuntakyvyn ollessa heikentynyt.

Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on, että pystyt sairaudestasi tai vammastasi huolimatta tekemään töitä tai selviytymään arkielämän toiminnoista paremmin. Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen kustantaa Kela. Voit lukea lisää Kelan sivuilta.

Voit myös ottaa tarvittaessa yhteyttä Kelaan. Etuuskohtaiset palvelunumerot löydät täältä.

Kelan toimistojen osoitteet löydät puolestaan täältä.

Mikäli etsit vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajaa, löydät Hyvinvointi ja Kuntoutus Amida Oy:n Kelan palveluntuottajarekisteristä. Tällä hetkellä palvelumme ovat olleet hyvin kysyttyjä, joten mikäli toivot Amidaa palvelutuottajaksi, suosittelemme varmistamaan asiakaspaikkatilanteen soittamalla meille (0407760044). 

bottom of page