TANSSIMEDITAATIO

Tanssimeditaatio-kurssilla tunnit koostuvat ohjatuista läsnäolo- ja meditaatioharjoituksista tanssi-improvisaation keinoin. Tulemme tietoiseksi omasta itsestämme ja kehostamme. Harjoitamme lempeää, hyväksyvää asennetta itseämme, kehoamme ja liikettämme kohtaan.

Tanssin ja liikkeen keinoin voimme ilmentää itseämme, tai tarvittaessa tasapainottaa sisäistä tilaamme. Tanssimeditaatiossa annamme hetken itselle, hetken luovuudelle ja hetken syvemmälle yhteydelle oman kehomme ja sisimmän kanssa. Voimme löytää myös omat sisäiset voimavaramme, ja vahvistaa niitä.

Käytännön harjoituksina teemme kehotietoisuusharjoituksia, luovaa liiketyöskentelyä erilaisten näkökulmien kautta, teemaan sopivaa musiikkia ja loppurentoutusta unohtamatta. Olet tervetullut juuri omana itsenäsi, eivätkä esimerkiksi liikerajoitteet ole este osallistumiselle - jokainen liikkuu juuri omista lähtökohdistaan.

Tervetuloa mukaan luovan liikkeen ja syvän yhteyden pariin, sekä nauttimaan tanssien myös elämän keveydestä ja leikillisyydestä! :)

Ajankohta
Kevään viiden kerran kurssi alkaa helmikuussa 2021. Kurssipäivät ovat:

 

to 25.2.2021
to 4.3.2021
to 18.3.2021
to 25.3.2021
to 1.4.2021

 

Tapaamme torstaisin klo 17-18:30, viimeisellä kerralla lopetamme klo 18:45.

Lisätiedot
Jotta saamme turvavälit toteutettua, otamme kurssille vain viisi osallistujaa. Tässä siis oiva tilaisuus saada paljon liikkumatilaa itselle 50m2 salissamme. :)

Lisätiedot sekä ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen amida @ hyvinvointiamida.com tai klikkaamalla "Varaa aika" -yhteydenottolomaketta tällä sivulla. Lämpimästi tervetuloa!

Kevään muut kurssit

Toukokuussa on luvassa viikonloppukurssi Tanssimeditaation parissa - tiedotamme kurssista lähemmin!

Hinta

 

Viiden kerran tiiviskurssi 90€/75€ (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, kotivanhemmat).

Kurssin voi maksaa kahdessa erässä, tai voimme sopia sopivasta maksujärjestelystä.

HYVINVOINTI JA KUNTOUTUS AMIDA OY
Sammonkatu 8 A, 40100 Jyväskylä

Aukiolo: sopimuksen mukaan
Puhelin: 040 7760044
Sähköposti: amida@hyvinvointiamida.com

Y-tunnus: 2846199-2

  • Facebook
  • Instagram

© Hyvinvointi ja Kuntoutus Amida Oy/2020