top of page

TANSSIMEDITAATIO

Tanssimeditaatio-kurssilla tunnit koostuvat ohjatuista läsnäolo- ja meditaatioharjoituksista tanssi-improvisaation keinoin. Tulemme tietoiseksi omasta itsestämme ja kehostamme. Harjoitamme lempeää, hyväksyvää asennetta itseämme, kehoamme ja liikettämme kohtaan.

Tanssin ja liikkeen keinoin voimme ilmentää itseämme, sekä tarvittaessa tasapainottaa sisäistä tilaamme. Tanssimeditaatiossa annamme hetken itselle, hetken luovuudelle ja hetken syvemmälle yhteydelle oman kehomme ja sisimmän kanssa. Voimme löytää myös omat sisäiset voimavaramme, ja vahvistaa niitä.

Käytännön harjoituksina teemme kehotietoisuusharjoituksia, luovaa liiketyöskentelyä erilaisten näkökulmien kautta, teemaan sopivaa musiikkia ja loppurentoutusta unohtamatta. Olet tervetullut juuri omana itsenäsi, eivätkä esimerkiksi liikerajoitteet ole este osallistumiselle - jokainen liikkuu juuri omista lähtökohdistaan.

Tanssimeditaatio-kurssi perustuu ohjaajamme Anninan omaan kehitystyöhön tanssitaiteen sekä tietoisuustyöskentelyn pohjalta.

Lämpimästi tervetuloa Tanssimeditaatio-matkalle! :)

Ajankohtaista

Järjestämme kursseja Anninan opintojen vuoksi tällä hetkellä tilauksesta sekä yksityisesti - ole siis yhteydessä, mikäli kaipaat vapaan tanssin kurssia tai työpajaa yhteisöllesi!

Tarjoamme myös yksityistunteja omiin toiveisiin ja tarpeisiin sovitettuna.

 

Lisätiedot sekä kyselyt sähköpostitse osoitteeseen amida@hyvinvointiamida.com tai klikkaamalla "Varaa aika" -yhteydenottolomaketta tällä sivulla.​

Tanssimeditaatio

Hinta

 

Hinta määräytyy sovitusti työpajan tai kurssin keston sekä mahdollisten muiden kulujen mukaan.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:
amida@hyvinvointiamida.com

IMG_20210304_103133_667_edited.jpg

Annina Uimonen, tanssitaiteilija

bottom of page