top of page

TANSSIMEDITAATIO

Tanssimeditaatio-kurssilla tunnit koostuvat ohjatuista läsnäolo- ja meditaatioharjoituksista tanssi-improvisaation keinoin. Tulemme tietoiseksi omasta itsestämme ja kehostamme. Harjoitamme lempeää, hyväksyvää asennetta itseämme, kehoamme ja liikettämme kohtaan.

Tanssin ja liikkeen keinoin voimme ilmentää itseämme, sekä tarvittaessa tasapainottaa sisäistä tilaamme. Tanssimeditaatiossa annamme hetken itselle, hetken luovuudelle ja hetken syvemmälle yhteydelle oman kehomme ja sisimmän kanssa. Voimme löytää myös omat sisäiset voimavaramme, ja vahvistaa niitä.

Käytännön harjoituksina teemme kehotietoisuusharjoituksia, luovaa liiketyöskentelyä erilaisten näkökulmien kautta, teemaan sopivaa musiikkia ja loppurentoutusta unohtamatta. Olet tervetullut juuri omana itsenäsi, eivätkä esimerkiksi liikerajoitteet ole este osallistumiselle - jokainen liikkuu juuri omista lähtökohdistaan.

Tanssimeditaatio-kurssi perustuu ohjaajamme Anninan omaan kehitystyöhön tanssitaiteen sekä tietoisuustyöskentelyn pohjalta.

Lämpimästi tervetuloa Tanssimeditaatio-matkalle! :)

Ajankohta
Torstaisin klo 18:00-19:30

To 21.4.2022 alkaen - viisi tapaamiskertaa aina 19.5.2022 asti.

Lisätiedot
Jotta liikkumatilaa on riittävästi, kurssille  mahtuu vain viisi osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

 

Ke 25.5. pidetään hyvityskerta, mikäli joku tapaamiskerroista joudutaan perumaan.

Lisätiedot sekä ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen amida@hyvinvointiamida.com tai klikkaamalla "Varaa aika" -yhteydenottolomaketta tällä sivulla.

Tanssimeditaatio

Hinta

 

80€/70€ (alennushinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, kotivanhemmat).

Kurssin voi maksaa 1-2 erässä.

Lisätiedot: amida@hyvinvointiamida.com

IMG_20210304_103133_667_edited.jpg

Annina Uimonen, tanssiohjaaja

bottom of page